Aleksander Skinnjakker

Aleksander of Norway ble etablert i 1933, og er det eldste norske varemerket innenfor skinnbekledning på markedet. I dag eies merket av Norcon AS og har sine kontorer i Stavanger.

Aleksander er og skal være et høykvalitetsprodukt. Vi har som siktemål å være den beste i vårt segment. Våre produkter er for dame og herre, og kan etter årets trender leveres i ulike skinnkvaliteter og farger. Aleksanders målgruppe defineres ikke direkte av fysisk alder, men av deres klassiske stil som setter kvalitet fremfor pris. De er på jakt etter en skinnjakke med flere bruksområder og ser verdien i norsk design.

Som et av Norges eldste norske skinnmerker har vi lang erfaring som kommer til nytte i vår kvalitetssikring av skinnkvaliteter. Aleksander tilbyr alt fra vasket skinn til myk lammenappa hvor hver eneste jakke er håndlaget. Våre designere jobber iherdig for å skape en spennende kolleksjon til hver sesong med konkurransedyktig og spennende design.

 

Utvalget av dame og herre skinnjakker fra Aleksander finner dere i vår butikk Unique Design AS, Rosenkrantzgt. 13, 0160 Oslo, Norge.